Mobile menu

Színház az egész Éjszaka!

2024. február 9.

Kalandozz színházról színházra, sodródj a forgataggal a Budapesti Színházak Éjszakáján! A programok több mint fele előzetes foglalás nélkül látogatható, melyhez csupán egyetlen karszalagra van szükséged.

Egyre növekvő érdeklődés övezi a Budapesti Színházak Éjszakáját, mióta kikerültek a programok a weboldalunkra. Számtalan pozitív visszajelzés érkezett, amely azt bizonyítja, ezúttal is sikerült egy igazán sokszínű, vonzó programot összeraknia a 43 csatlakozó színháznak.

Hogyan éjszakázz a színházakkal márciusban?

Tedd magadévá a „BPSZÉ életérzést”, sodródj, fedezz fel, legyél bátor, és válogass a több mint 250 program közül, melynek felét mindenféle regisztráció nélkül eléred! Ez az este nem feltétlenül a precíz tervezésről szól, sokkal inkább a kalandozásról és a spontaneitásról, hiszen sosem tudhatod, melyik színház lep meg, vagy varázsol el olyan programmal, amilyenre nem számítottál. A kulisszajárásokon és a nyilvános próbákon túl ugyanis olyan rendhagyó, vidám és izgalmas események várnak rád, mint például egy reggeli jógaóra Jordán Adéllal, belvárosi futás Száraz Dénessel, vagy erotikus táncóra Szabó Győzővel; de megtanulhatod a kellékbor elkészítését, bepillanthatsz a báb- vagy maszkkészítés rejtelmeibe, gyorstalpaló színészképzésen is részt vehetsz, vagy rendezővé, jelenet íróvá is válhatsz egy-egy program erejéig március 23-án. A színházi programok végén a napot lezárhatod mondjuk egy Aranyakkord koncerttel vagy Infragandhi dj-szettjével.

Légy nyitott az ismeretlenre!

Idén látogass el számodra eddig ismeretlen színházakba, ismerj meg olyan társulatokat, akiknek munkáival eddig nem találkoztál! A budapesti színházi élet híresen sokszínű, melynek fontos alkotóelemei a nagy kőszínházak, a kis befogadóképességű színházak, a független társulatok, vagy az alkalmakra összeállt produkciók is. Engedd meg, hogy új hatások érjenek, használd a karszalagod és juss el vele új helyekre, biztosan kivételes élményekben lesz részed.

Ragaszkodsz a regisztrációhoz?

A programok több mint felén előzetes helyfoglalás nélkül is részt vehetsz, de ha mindenképp tervezni szeretnél aznap este, kattints a programtáblázatunkban a regisztráció vagy részleges regisztráció gombokra. Vannak regisztrációhoz kötött események, amelyek egyelőre beteltek, de jó hír, hogy az esemény kezdetéig folyamatosan nyitunk meg további programokat, amelyek hasonlóak a legkeresettebbekhez, ezért kérünk, folyamatosan figyeld weboldalunkat!

Kérdésed van? Nézz bele a Kisokosba!
Szerezd meg a karszalagod itt!
Több karszalag vásárlása esetén vegyél részt Nyereményjátékunkon és az esemény hivatalos afterpartyján a Kristály Színtéren ajándékokat kaphatsz!

Összes hír

További hírek

2024. március 23.

Képek és élmények délutánról

Erotikus táncpróba, kulisszajárások, különleges előadások és közönségtalálkozók, és számtalan más program zajlik egyszerre, nézzétek a képeket!

2024. március 23.

Gálaműsor, filmkvíz, nyílt próbák és koncertek - így zárják az estét a színházak

Ha a napot eddig pizsamában töltöttétek, de úgy érzitek, elég volt a semmittevésből, még most sem késő elindulni és bekapcsolódni a Budapesti Színházak Éjszakája lüktetésébe!

2024. március 23.

Súgunk nektek a délutáni programokról

Kezdjük mondjuk Budán a délutánt! Az ebéd utáni kávét gyorsan gurítsátok le, kelleni fog a koffein az agynak, ha be szeretnétek állni 15 órakor az Art-Színtér Szinkronizálj velünk elnevezésű programjába.