Mobile menu

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Egy karszalaggal kezdődött… de minden szebb, ha többen vagyunk!

2024. január 23.

Egyedül is izgalmas színházba menni, de milyen jó érzés, ha van, akivel össze lehet nevetni, vagy akinek lehet a kezét szorongatni a katartikus pillanatokban. Az élmény akkor igazán jó, ha van kivel megosztani.

Egy játékkal készültünk, hogy a magányos karszalagok párba álljanak: azok között, akik január 15-től február 18-ig kettő vagy több belépőt vásárolnak a Budapesti Színházak Éjszakájára, minden héten kisorsolunk két szerencsést, akik a BPSZÉ Afterpartyjának különleges vendégei lesznek a Kristály Színtéren.

Aznap este a Kristályban az esemény hivatalos dalát is jegyző, Kiss Tibi vezette Aranyakkord együttes ad koncertet, majd a város egyik legjobb DJ szettjére táncolhatunk hajnalig meglepetés előadónkkal. A játékunk nyertesei egy ajándék pezsgővel indíthatják a bulit, és további meglepetésekkel is készülünk számukra az este folyamán. Hétfőnként sorsolunk, a szerencsések neveit megtaláljátok a közösségi oldalainkon, és itt:

január 22-i nyerteseink: Kiss Tamás és Obermayer Brigitta

január 29- nyerteseink: Bernath Emi és Kovács József

február 5-i nyerteseink: Szász Gabriella és dr. Szilágyiné Bánrévi Klára

február 12-i nyerteseink: Lovas Lilla és Bartos Ildi

február 19-i nyerteseink: Rácz Krisztián és Balogh Mariann

Összes hír

További hírek

2024. március 23.

Képek és élmények délutánról

Erotikus táncpróba, kulisszajárások, különleges előadások és közönségtalálkozók, és számtalan más program zajlik egyszerre, nézzétek a képeket!

2024. március 23.

Gálaműsor, filmkvíz, nyílt próbák és koncertek - így zárják az estét a színházak

Ha a napot eddig pizsamában töltöttétek, de úgy érzitek, elég volt a semmittevésből, még most sem késő elindulni és bekapcsolódni a Budapesti Színházak Éjszakája lüktetésébe!

2024. március 23.

Súgunk nektek a délutáni programokról

Kezdjük mondjuk Budán a délutánt! Az ebéd utáni kávét gyorsan gurítsátok le, kelleni fog a koffein az agynak, ha be szeretnétek állni 15 órakor az Art-Színtér Szinkronizálj velünk elnevezésű programjába.